ładowanie strony...

KIM JESTEŚMY?

Połączyła nas wspólna pasja do jedzenia i wszystkiego co z nim związane. Później odkryłyśmy, że mamy bardzo podobną estetykę, zamiłowanie do pięknych, niestandardowych i wyróżniających się rzeczy, a jakość ma dla nas ogromne znaczenie. beClou to odpowiedź na naszą potrzebę tworzenia projektów od podstaw w holistyczny sposób – pracujemy nad koncepcją, strategią komunikacji oraz czuwamy nad realizacją. Dzięki temu, że zrzeszamy profesjonalistów, jesteśmy w stanie podjąć działania w szybki i efektywny sposób. 

Dwa różne charaktery, dwa różne style pracy, które się idealnie uzupełniają. A w tym wszystkim duży szacunek do drugiego człowieka i praca zawsze na 110%.

Wspólny biznes

Zdecydowałyśmy się na założenie własnej agencji kreatywnej z dwóch powodów. Po pierwsze (i chyba najważniejsze) zależy nam na wysokiej jakości projektach, które wychodzą spod naszych rąk. Po drugie, zauważyłyśmy lukę na polskim rynku. Nie ma agencji, która w kompleksowy sposób zrzeszałaby i reprezentowała osoby, które w naturalny sposób spotykają się przy różnego rodzaju projektach kulinarnych. Dzięki temu, że współpracujemy z profesjonalnymi szefami kuchni, baristami, barmanami, sommelierami, fotografami i stylistami kulinarnymi, jesteśmy w stanie kompleksowo obsłużyć każdy projekt, który przyjdzie nam do głowy. To naprawdę duża wartość móc pracować z najlepszymi z branży.

Czym się zajmujemy?

Nasza droga zawodowa szczęśliwie krąży wokół jedzenia. Z marketingiem kulinarnym jesteśmy związane od wielu lat, pracując dla największych marek z sektora gastronomicznego i AGD. Współpracujemy z największymi wydawnictwami w Polsce. Ta kombinacja to klucz do sukcesu naszych klientów. Sprawnie łączymy działania z zakresu promocji z działaniami naszych podopiecznych.